Terug naar de bron

Een terugblik

Terugblikkend in de geschiedenis laat de wereld van metaal een rijke historie zien. Vermeulen senior stond in 1962 aan de wieg van ons familiebedrijf.  Eindhoven vormde jaren het decor van onze huisvesting. Wegens succesvolle groei en innovatieve ontwikkelingen werd er uitgekeken naar een nieuwe thuisbasis. Via Veldhoven en de Egyptische Dijk in Bladel is ons bedrijf sinds 1979 gevestigd op de Hallenstraat 5 in Bladel.

Up to date allrounder

Als allrounder in plaatwerk zijn wij van oudsher gespecialiseerd in CNC ponsen. Innovatief en vooruitstrevend als wij zijn, investeren wij in de meest geavanceerde apparatuur. Dankzij onze relatie met Japan zijn wij up to date met de nieuwste technieken. Daarnaast hebben wij vanzelfsprekend oog voor detail en oog voor werktuigbouwkunde.

Flexibele partner

Of het nu gaat om ijzer, staal, zincor, gegalvaniseerd staal, aluminium RVS of welke metaalsoort dan ook, wij denken met u mee. Wij realiseren alle denkbare metalen onderdelen voor machines of producten. Ultradunne plaatmaterialen zijn onze specialiteit